Vakolható Premium Alumínium Redőny

Vakolható Premium Alumínium Redőny
34 976 Ft

A GREDEX vakolható alumínium redőnyöknek számos előnye van:

1. Egyedi megjelenés: A GREDEX akolható alumínium redőnyök lehetővé teszik, hogy a redőnyök stílusban és színben illeszkedjenek az épület külsejéhez, mivel a vakolható felület lehetővé teszi a redőnyök festését az épület homlokzatával harmonizáló színekben.

2. Szép homlokzat: A vakolható redőnyök diszkrétebben illeszkednek az épület homlokzatához, mivel a redőny szerkezeti elemei egyedi RAL szinterezve kérhető, ezáltal harmonikusan beleolvadnak az épület arculatába.

3. Jobb hőszigetelés: A GREDEX alumínium redőnyök alapvetően hőszigetelő hatással bírnak, és ha vakolhatóak, még jobb hőszigetelést biztosítanak azáltal, hogy csökkentik a hő átjutását a homlokzaton keresztül. 

4.Tartósság: Az alumínium redőnyök tartósak és könnyen karbantarthatóak. A vakolható felület növeli a redőnyök ellenálló képességét a korrózióval és a környezeti hatásokkal szemben.

5. Hangszigetelés: A GREDEX alumínium redőnyöknek van egy bizonyos mértékű hangszigetelő képességük, amelyet a vakolható felület tovább fokozhat. Összességében a vakolható alumínium redőnyök esztétikus megjelenést és kiváló funkcionális tulajdonságokat kínálnak, így népszerű választások lehetnek a modern épületek számára.

Részletek

FELMÉRÉSI SEGÉDLET:

Az alábbiakban egy redőny felmérési segédletet találsz, amely segíthet a pontos méretek és egyéb fontos információk rögzítésében:

1. Ablak méretei:

Mérjük le az ablak szélességét és magasságát a nyílászáró külső részénél faltól falig három pontnál. A nyílászáró alján, közepén, és a tetjénél. Természetesen a legkisebb méret lesz a mérvadó, hogy beférjen a redőny. A precíz felmérés megköveteli, hogy a külső káva szélességet is mérjük le, mert sajnos előfordulhat, hogy a kőmüves úgy vakolt hogy szükebb a méret a külső fal káva nyílásnál, mint belül.

Ne felejtsük el minden méretet centiméterben rögzíteni.

2. Redőny típusa:

Válasszuk ki, milyen típusú redőnyre van szükségünk

(pl. sima, szúnyoghálós, alumínium, műanyag, látszó külső tokos vagy esetleg vakolható tokos stb.).

3. Felszerelés helye:

Határozzuk meg, hogy a redőnyt a nyílászáró külső felére vagy a falsíkra szeretnék építeni. Amennyiben a falsíkra tesszük, akkor kizárólag motoros üzemeltetésben tudjátok megrendelni.

4. Üzemeltetés:

Alapesetben a redőnyök gurtnival készülnek minden más esetben meg kell jelölni, hogy milyen üzemeltetéssel kérjük a redőnyünket. 

Zsinóros müködtetést javasoljuk, amikor nagyon rá vakoltak a nyílászárónk tokjának a külső, belső vagy mindkettő részére. Akkor a zsinór előnyösebb hiszen kisebb lyukat kell neki fúrni a bevezetéshez. Zsinór átmérője 0,8 cm ellenben a gurtni átmérője 2,2 cm

Motoros üzemeltetés esetén gondoskodjunk az elektromos kiállásról.

Az elektromos kiállás a nyílászáró külső felének jobb vagy bal felső oldalán található 50 cm-s MTK kábel, ami kapcsólós vezérlés esetén 4 eres, távírányítós vezérlés esetén 3 eres elegendő.

5. Anyag és szín:

Válasszuk ki az ideális anyagot és színt a redőnyhöz az adott helyiség stílusához és igényeihez igazodva.

Alapesetben a szerkezet (tok, lefutó záróléc) PVC redőny esetében:

FEHÉR RAL 9016, 

Lamella alapszínek PVC redőny esetén: Fehér,

Lamella felárasszínek PVC redőny esetén: Szürke, Krém, Bézs

Hőálló lamella PVC redőny esetén: Aranytölgy, Csokibarna, Kongóbarna, Sötététölgy, Világostölgy, Mogyoró


Alapesetben a szerkezet (tok, lefutó záróléc) Alumínium redőny esetében: FEHÉR RAL 9016, BARNA RAL 8019, vagy ANTRACIT RAl 7016

Lamella alapszínek Alumínium redőny esetén: Fehér, Csokibarna, Szürke, Bézs, Ezüst, Krém-Fehér, Kongóbarna, Krém, Sötétbézs, Antracit

Lamella felárasszínek Alumínium redőny esetén: Azúr kék, Aranytölgy, Dió, Sötétfaeres, Világosfaeres, Mahagóni

Különleges lamella színek Alumínium redőny esetén: Sárga, Bíbor vörös, Sötét kék, Mohazöld, Fenyőzöld, Ír tölgy, Fekete cseresznye, Bronz, Fekete, Ultra fehér, Világos szürke, Wenge, Piros, Bazaltszürke, Kvarcszürke, Betonszürke, Alumínium szürke, Wincseszter, Fagyott szürke, Szatén szürke, 


Ez a felmérési segédlet segít abban, hogy a redőny telepítése során ne hagyjunk ki fontos részleteket, és pontosan megfeleljen az igényeinknek és az ablakok

Adatok
Cikkszám
EV_Premium