Alumínium redőny - Premium Plus (SZÚNYOGHÁLÓS)

ÚJ
Alumínium redőny - Premium Plus (SZÚNYOGHÁLÓS)
Egyedi méret
43 180 Ft
  • A GREDEX hő és hangszigetelt alumínium szúnyoghálós redőnyöknek számos előnye van:
  • 1. Szúnyogháló védelem: Megakadályozza a rovarok bejutását a helyiségbe, így biztosítva a kellemes és zavartalan légáramlást.
  • 2. Napfény és hőszigetelés: Segít csökkenteni a napsugárzás és a hőség behatolását a helyiségbe, így hozzájárulva a kellemes belső hőmérséklet fenntartásához.
  • 3. Magas minőségű anyag: Az alumínium redőnyök tartósak és ellenállóak, így hosszú távon is megőrzik funkciójukat.
  • 4. Esztétikus megjelenés: Széles választékban kaphatók különböző színekben és stílusokban, így könnyen illeszthetők a lakás vagy az épület stílusához.
  • 5. Egyszerű kezelhetőség: Könnyen fel- és lehúzhatók, valamint könnyen tisztíthatók, így könnyen karbantarthatók.
  • 6. Szellőzés: Lehetőséget biztosítanak a friss levegő bejutására a helyiségbe anélkül, hogy beengednék a rovarokat.

Részletek

FELMÉRÉSI SEGÉDLET:

Az alábbiakban egy redőny felmérési segédletet találsz, amely segíthet a pontos méretek és egyéb fontos információk rögzítésében:

1. Ablak méretei:

Mérjük le az ablak szélességét és magasságát a nyílászáró külső részénél faltól falig három pontnál. A nyílászáró alján, közepén, és a tetjénél. Természetesen a legkisebb méret lesz a mérvadó, hogy beférjen a redőny. A precíz felmérés megköveteli, hogy a külső káva szélességet is mérjük le, mert sajnos előfordulhat, hogy a kőmüves úgy vakolt hogy szükebb a méret a külső fal káva nyílásnál, mint belül.

Ne felejtsük el minden méretet centiméterben rögzíteni.

2. Redőny típusa:

Válasszuk ki, milyen típusú redőnyre van szükségünk

(pl. sima, szúnyoghálós, alumínium, műanyag, látszó külső tokos vagy esetleg vakolható tokos stb.).

3. Felszerelés helye:

Határozzuk meg, hogy a redőnyt a nyílászáró külső felére vagy a falsíkra szeretnék építeni. Amennyiben a falsíkra tesszük, akkor kizárólag motoros üzemeltetésben tudjátok megrendelni.

4. Üzemeltetés:

Alapesetben a redőnyök gurtnival készülnek minden más esetben meg kell jelölni, hogy milyen üzemeltetéssel kérjük a redőnyünket. 

Zsinóros müködtetést javasoljuk, amikor nagyon rá vakoltak a nyílászárónk tokjának a külső, belső vagy mindkettő részére. Akkor a zsinór előnyösebb hiszen kisebb lyukat kell neki fúrni a bevezetéshez. Zsinór átmérője 0,8 cm ellenben a gurtni átmérője 2,2 cm

Motoros üzemeltetés esetén gondoskodjunk az elektromos kiállásról.

Az elektromos kiállás a nyílászáró külső felének jobb vagy bal felső oldalán található 50 cm-s MTK kábel, ami kapcsólós vezérlés esetén 4 eres, távírányítós vezérlés esetén 3 eres elegendő.

5. Anyag és szín:

Válasszuk ki az ideális anyagot és színt a redőnyhöz az adott helyiség stílusához és igényeihez igazodva.

Alapesetben a szerkezet (tok, lefutó záróléc) PVC redőny esetében: FEHÉR RAL 9016, 

Lamella alapszínek PVC redőny esetén: Fehér,

Lamella felárasszínek PVC redőny esetén: Szürke, Krém, Bézs

Hőálló lamella PVC redőny esetén: Aranytölgy, Csokibarna, Kongóbarna, Sötététölgy, Világostölgy, Mogyoró

 

Alapesetben a szerkezet (tok, lefutó záróléc) Alumínium redőny esetében: FEHÉR RAL 9016, BARNA RAL 8019, vagy ANTRACIT RAl 7016

Lamella alapszínek Alumínium redőny esetén: Fehér, Csokibarna, Szürke, Bézs, Ezüst, Krém-Fehér, Kongóbarna, Krém, Sötétbézs, Antracit

Lamella felárasszínek Alumínium redőny esetén: Azúr kék, Aranytölgy, Dió, Sötétfaeres, Világosfaeres, Mahagóni

Különleges lamella színek Alumínium redőny esetén: Sárga, Bíbor vörös, Sötét kék, Mohazöld, Fenyőzöld, Ír tölgy, Fekete cseresznye, Bronz, Fekete, Ultra fehér, Világos szürke, Wenge, Piros, Bazaltszürke, Kvarcszürke, Betonszürke, Alumínium szürke, Wincseszter, Fagyott szürke, Szatén szürke, 


Ez a felmérési segédlet segít abban, hogy a redőny telepítése során ne hagyjunk ki fontos részleteket, és pontosan megfeleljen az igényeinknek és az ablakok

Adatok
Cikkszám
Premium_Plus